17.3 C
Athens
Πέμπτη, 6 Μαρτίου, 2025

Προκήρυξη ΕΠΟΠ 2025 για Στρατό Ξηράς (ΦΕΚ, Απόφαση ΥΠΕΘΑ)

ΦΕΚ Προκήρυξη ΕΠΟΠ 2025 για Στρατό Ξηράς. Ο...

Προκήρυξη ΕΠΟΠ 2025 για Πολεμική Αεροπορία (ΦΕΚ, Απόφαση ΥΠΕΘΑ)

ΦΕΚ Προκήρυξη ΕΠΟΠ 2025 για Πολεμική Αεροπορία. Ο...

Απαγορευτικό απόπλου σήμερα 10/1/23

ΕλλάδαΑπαγορευτικό απόπλου σήμερα 10/1/23

Σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου σήμερα 10/1/23 λόγω της επιδείνωσης του καιρού

Το απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά αφορά στα δρομολόγια των πλοίων για Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

Απαγορευτικό απόπλου είναι σε ισχύ και στη Ραφήνα για Λαύριο.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλούνται πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους Λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές οι τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ για σήμερα 10/1/23 προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και σταδιακά στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα.

Τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά και θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και κατά τόπους χαλαζοπτώσεις τις πρωινές ώρες στην Ήπειρο, μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, από τις προμεσημβρινές μέχρι και τις βραδινές ώρες στη Θράκη, την ανατολική Μακεδονία και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και από τις απογευματινές ώρες στα Δωδεκάνησα ενώ πρόσκαιρα το μεσημέρι-απόγευμα θα επηρεάσουν τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά.

  • Ακολουθήστε την ΑΜΥΝΑ στο Google News

Διαβάστε επίσης

Check out other tags:

Δημοφιλή Άρθρα