19.8 C
Athens
Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025

Μετεγγραφές Φοιτητών 2025-2026: Πότε αρχίζουν – Κριτήρια και δικαιολογητικά

Πότε αρχίζουν οι μετεγγραφές Φοιτητών 2025-2026. Ποια...

Πανσέληνος Μαΐου: Το Φεγγάρι των λουλουδιών

Μετά τη Ροζ Πανσέληνο του Απριλίου έρχεται...

ΔΕΘ 2021 – Μητσοτάκης: Αγορά ακόμη 6 Rafale – Συνολικά 24 η ΠΑ

ΕλλάδαΔΕΘ 2021 - Μητσοτάκης: Αγορά ακόμη 6 Rafale - Συνολικά 24 η ΠΑ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2021 την αγορά ακόμη 6 μαχητικών αεροσκαφών Rafale.

Ο Πρωθυπουργός ανέφερε:

“Εδώ ανακοίνωσα άλλωστε, την αγορά των 18 Ραφάλ, τα οποία σύντομα θα γίνουν 24. Τα πρώτα απ’ αυτά θα πετούν στους ελληνικούς ουρανούς πριν το τέλος του έτους.”

Σημειώνεται ότι ο Μάκης Πολλάτος σε άρθρο στο Πρώτο Θέμα, σχεδόν 5 μήνες πριν, στις 15/4/2021 είχε γράψει ότι σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες που είχε το protothema.gr “η Κυβέρνηση κατέληξε στην απόφαση απόκτησης ακόμη έξι γαλλικών μαχητικών τύπου Rafale”.

Στις 21 Ιουλίου 2021, πραγματοποιήθηκε στην Αεροπορική Βάση “125 Istres-Le Tubé”, στην Ίστρ της Γαλλίας, η τελετή παραλαβής του πρώτου σύγχρονου μαχητικού αεροσκάφους “Rafale” με τον κωδικό 401.

Διαβάστε επίσης

Check out other tags:

Δημοφιλή Άρθρα